over ons

Wie is Azadeh?

Op mijn 18de vond ik mijn passie in de beauty sector. Na alle opleidingen had ik mijn eigen zaakje op 21-jarige leeftijd.
In 2007 besloten mijn gezin en ik te verhuizen vanuit Iran en een nieuw leven op te bouwen in België.

Allereerst heb ik een opleiding logistiek assistent genoten, maar al snel wist ik dat mijn passie in de beauty sector lag. Opdat ik mijn droom wou verwezenlijken, verdiepte ik mij in de opleiding van huidverbetering en huidverzorging.

Nu ben ik steeds op zoek naar nieuwe methodes en producten voor de huid. Ik probeer elke dag iets nieuw bij te leren. Dit pas ik vervolgens toe op mijn klanten, zodat zij optimaal kunnen genieten van het beste resultaat.

Mijn doel is om u goed te laten voelen bij Azi Laser&Skincare. Dit met de beste apparaten en producten. Ook maak ik gebruik van 100% natuurlijke producten die niet getest zijn op dieren.

Het is voor mij elke dag een plezier om de klanten tevreden te stellen en hun gezicht stralender te maken.

Waarom kiezen voor ons

Onze klanten zegen

Ons doel
Het jonger maken van de huid door middel van natuurlijke producten, zorgt voor een optimaal resultaat. Wij maken gebruik van het merk Salonnepro Amsterdam. Salonnepro is een Nederlandse huidverzorgingsmerk met een duidelijke visie: huidverbetering in de breedste zin van het woord, met natuurlijke werkstoffen!
Daarom zijn ook al onze producten vegan & zonder geweld van dieren. Zo laten we zien dat echte schoonheid uit het hart komt.

Ons doel